Omgeving

Heuvelland

Onthaasten in een prachtige natuur. Heel wat mensen die kennis maken met Heuvelland, hebben het vaak over: "Jullie leven in een andere wereld". Wist je dat Heuvelland ook een wijnstreek is? Doe een ritje in de kabelbaan en geniet van het uitzicht.

Ieper [15min.]

Ieper heeft heel wat te bieden! De charme van het middeleeuwse verleden en de vele herinneringen aan het woelige oorlogsverleden maken een uitstap naar Ieper vandaag onvergetelijk.

Lille [38min.]

Lille, hoofdstad van de regio Hauts-de-France en Kunst- en Geschiedenisstad, heeft een opmerkelijk bouwkundig en cultureel erfgoed. De historische wijk, rijk aan monumenten, de Vlaamse gevels en aangename wandelpaden, nodigen echt uit om te wandelen.

Bellewaerde [20min.]

Bellewaerde is een dag met de hele familie vol plezier, avontuur en spectaculaire ontdekkingen in een overweldigende natuur. Nergens anders vinden jullie zulke zalige familieattracties die jullie doen daveren van plezier.

St. Bernardus Watou [20min.]


Met de aanleg van het hoppeveld vlak naast de brouwerij, de bouw van nieuwe magazijnen, en een authentiek café annex degustatiezaaltje werd de brouwerij vervolledigd. Rondleidingen kunnen in de week of in het weekend, individueel of in groep, in het Nederlands, Frans of Engels.